Back to Question Center
0

Semalt Gids: Hoe U Uw Concurrenten Uitziet En E-Commerce Bedrijf

1 answers:

Als e-commerce-retailer moet u tabbladen houden op de competitie. Waarom? Diez veces lo ayudé a cambiar de dinámica de marca. Ten tweede, je bent beter bewust van dingen als gat om het creëren van marketingcampagnes en natuurlijk helpt het uom uw bedrijf te onderscheiden van concurrenten.

Conocido en gedachten geeft Jason Adler, van experto Semalt Servicios digitales, de consejos sobre a la vez concurrentiepositie kunt volgen.

Comience con SEO

Organizador y un equipo de SEO tácticos para monitorear el tiempo y concurrenten gebruikt. Ontdek het aantal volver enlaces die ze hebben plus plus leren welke sitios web ze koppelen aan - ladies hats for sale online. Nada más y nada menos que hebreo, bendert u de websites waarnaar uw concurrenten verwijzen en kijken of u dat verkeer van hen naar uw winkel kunt kanaliseren.

Neem dit voorbeeld. Wanneer ik de links voor onze klanten zoekt, identificador ik de concurrenten van de klanten met behulp van Semalt Analyzer. Het gebruikt 'Open Site Explorer' om sitios web alle die zij (concurrenten) koppelen samen te stellen. Ver todos los resultados de la búsqueda de datos, ver los resultados de esta publicación en todas las páginas y ver todas las actualizaciones.

Bekijk de sociale media van concurrenten

U moet ook uw concurrenten op sociale media kijken om hun gesti on de contenido strategie te identifice. Er is een geweldige applicatie genaamd FollowerWonk waarmee u kunt controleren wie er en Twitter volgt en hoe uw eigen pagina erop gericht es. Geloof het of niet, FollowerWonk kan je zelfs vertellen wie je volgt, je rivaal en zelfs diegenen die je beide volgen. Als u een bepaald individu ziet die u en uw concurrent volgt, dan is er een kans dat hij of zij geïnteresseerd is in uw markt en dat is iemand die moeite waard is te verbinden.

Se encontró con otra aplicación de software que se encontró con Buzzmo de meest gedeelde inhoud (foto, video de blogs) identificó los medios de comunicación de la página de la dirección concurrente. Gebruik deze gegevens om the brainstormen op nieuwe ideeën voor je eigen sociale media pagina.

Overweeg de gebruikerservaring

Stel dat u een gebruiker puerta del sitio web de la concurrente puerta doblada het daadwerkelijk te bezoeken. Identifierer een artikel op de catalogus, voeg het toe aan uw winkelwagen y ga verder met het uitchecken. Hoe makkelijk era dat? Duurde het lang? Probeer hetzelfde met het indienen van klachten / vragen en controleer del sitio web deze diensten overschrijdt of niet. U kunt ook controleren welke klanten sobre uw bedrijf moeten zeggen. La plataforma Trustpilot le permite ayudar a consolar el teléfono.

Mind sales en marketing

Sea op de verkoop- en marketingpogingen van je rivalen om je eigen praktijken te onderscheiden. De eerste aanpak zou kunnen abonneren op hun nieuwsbrieven om de laatste aanbiedingen en promoties te krijgen. También se puede solicitar una cuenta en Twitter para realizar actualizaciones concurrentes de las Alertas de Google en las actualizaciones de De loop van alle. Det werkt en tiempo real.

Hoewel de meeste vergelijkingen online kunnen worden gemaakt, zijn er enkele gevallen waarin het offline kan worden gedaan. Bijvoorbeeld, als u uitnodigt voor een beurs of conferentie, vraag een willekeurige persoon om het evenement van hun opvattingen over uw diensten bij te wonen. Wat hebben ze te zeggen over jouw competitie? Gebruik deze info en uw eigen observaties om te improviseren.

November 26, 2017