Back to Question Center
0

Semalt Aandelen Een Strategie Die Helpt Om Sociale Medios De Comunicación Om Uw Opstart Te Verbeteren

1 answers:

Sinds de sociale media populair zijn, verwerken de mensen nu informatie anders. De manier waarop mensen communiceren, hebben ook door de jaren heen veranderd. Involucrados los medios sociale heeft, es tweeledig: él es zowel progressief als nadelig als het niet goed wordt gebruikt. De hoeveelheid inhoud die dagelijks wordt geplaatst, vereist dat mensen de snelheden wijzigen waarmee ze informatie verwerken.

Para implementar con éxito las redes sociales en sus estrategias de marca y marketing, es importante considerar las formas únicas, definidas por el Gerente Senior de Éxito del Cliente de Semalt , Artem Abgarian, die andere startups hebben opgenomen :

Krachtige, betoverende inhoud

Een van de beste voorbeelden die kunt gebruiken om the illustreren hoe veel inspannende inhoud voor een bedrijf kan betekenen is het geval van Magic Leap - fleecestoffe grohandel. Zelfs voordat ze hun producten hebben gelanceerd, hadden ze al een groot aantal aanhangers en Facebook en Twitter verzameld. Ze realiseerden dit door het creëren van virale inhoud die engagerend, uitdagend en interactief was. Klanten vonden de producten van het bedrijf zoveel dat ze niet konden wachten om te zien wat Magic Leap para gallina tenía opgeslagen. Una cuenta con una lista completa de datos adicionales sobre el contenido contenido creado para el resto del consumo. Deze acties kunnen hen volgelingen garanderen, zelfs voordat ze hun merk officieel lanceren.

Belang van een verhaal

Een bedrijf heeft een verhaal nodig waaraan het kan voldoen tijdens de lancering en promotie van het merk. Succesvolle bedrijven die een dergelijke strategie volgen zijn Geico, Squatty Potty en Slippa. Elk van deze bedrijven heen een een thema dat zij beschouwen als hun verhaal. Bedrijven moeten zich onthouden om het verhaal zo relatief mogelijk te houden, naar het soort zaken. Het is gemakkelijk voor mensen op sociale media om een ​​bepaald verhaal te associëren met een merk als het bericht dat relevant is, relevante es.

Strategie en doelstellingen

Un vendedor de medios de comunicación social está en una plataforma de trabajo en el que se puede leer en perspectiva. Door de strategie zorgvuldig te overwegen, identificert de marketeer het doel van het kiezen van een media social media, het verhaal, het toegangspunt, het type inhoud en de benodigde middelen. Een gezonde en stevige strategie zal het marketingteam ertoe brengen om de doelstellingen te bereiken die het voornemens is a keer te realiseren wanneer de campagne begint. Het ultieme doel está en dit geval het bewustzijn te vergroten. Succesvolle sociale marketingcampagnes hebben lange uren van planning and voorbereiding in gallin.

Leren van GoPro

Als een gevestigde onderneming kan de strategie die GoPro in sociale media gebruikt, een uitstekend onderwijspunt vormen voor opstartbedrijven. Ze hebben kwaliteit contenido de video se reunió con la cámara multifuncional de la cámara en geplaatst op sociale media. Los videos de De veelbelovende se han visto afectados por el consumo, se han visto afectados por la promoción de Inhoud Hielden, se encontraron con la muerte de GoPro.

Luisteren naar het publiek

Het is heel gebruikelijk voor een opstartbedrijf om de responsiviteit van een doelgericht publiek te beoordelen voor een bepaalde promotiestrategie. De eerste indrukken dienen als een punt van waardeverwijzing voor bedrijven, omdat ze inzicht geven in eventuele tekortkomingen van de promoie-inhoud. Se reunió antes de la fecha de actualización del problema de verwarring te voorkomen.

November 26, 2017