Back to Question Center
0

9 elementos esenciales de Semalt Om Uw SEO Een Boost Te Geven

1 answers:

Documento

Het internet komt altijd handig voor, hoewel de meeste mensen surfen, hebben hun opties beperkt tot de eerste pagina met result result die Google (of andere zoekmachines) worden weergegeven. Als zodanig moet uw bedrijf betrokken zijn bij een vlotte SEO-campagne of pay-per-click-advertentie. Als SEO goed gedaan is, bent u gegarandeerd een goede ranking.

Michael Brown, de Customer Success Manager van Semalt , consejos de ayuda para la estrategia de SEO - kunstpelz bommel kaufen.

 1. Zorg ervoor dat uw website mobiel is

Het aantal mensen dat hun mobiele apparaten gebruikt om the zoeken naar reisbestemmingen in andere neemt toe. Dit impliceert dat uw website op elk apparaat moet navigeren - of het nu een laptop, mobiele telefoon of tablet is. Vista previa de la lista de clasificación de móviles de Google.

 • Gebruik een responsief webdesign
 • Verminder de snelheid van pagina's
 • Vermijd kleine aanraking elementen
 • Gebruik geen tekstbestanden
 • Detener flash animatie
 • Er zouden geen onnodige en intrusieve interstitials zijn

 1. Wees creatief met trefwoorden

Laten we dit voorbeeld overwegen: iemand wil naar Parijs. ¿Wanneer begint hun reis? ¿Es wanneer ze voet en Parijs zetten? Nou natuurlijk niet. ¿Es wanneer ze aan boord zijn van hun vliegtuig? Ook verkeerd. Dus, hoe zit het met het rijden van een taxi naar de luchthaven? Dicht maar niet dicht genoeg. Hun reis begint meteen, zij begrijpen het idee. Om hierop te profiteren, zorg ervoor dat u de beste zoekwoorden gebruikt. Bijvoorbeeld, lange staart sleutelwoorden zoals "boek een hotel in Londen" de "vliegtuig van Parijs naar Londen" zou moeten doen. Om hoog te rangschikken, gebruik specifieke en service sleutelwoorden.

 1. Sociale media gebruiken

Sociale media speelt een sleutelrol in het opzetten van mensen om gebruik te maken van uw diensten. Geloof het of niet, er is een goede synergie tussen visuele media en sociale netwerken. Profiteer hiervan. Post HD, dwingende foto's op je sociale media pagina's.

 1. Comience un blog

Je zou je eigen blog moeten hebben om enlaces naar je sitio web te krijgen. Maak verse, inzichtelijke inhoud samen con voorraad foto's. Schrijf iets dat iedereen van belang kan zijn.

 1. Enlace con gezaghebbende sitios web / blogs

Als uw bedrijf melding maakt in de bekende en gezaghebbende bronnen, dan doe je goed zaken.

 1. Zorg ervoor dat uw website makkelijk te navigeren is

Als u veel pagina's hebt, controleer dan of ze gemakkelijk te navigeren zijn. Los expertos han sido más conscientes de lo que significan dos páginas más importantes de la vida cotidiana. En feite zou het een goed idee zijn om secties en subsections van de inhoud opte nemen.

 1. Wemes visueel

Mooie foto's zouden niet alleen voor sociale media moeten worden gereserveerd. Sitio web de UW moet visueel aantrekkelijk zijn. El video en foto de Laten een betere indruk in vergelijking met loutere tekst.

 1. Vul una marca de esquema para su sitio web en

El marcado de esquema de Het es función de control de la función en Google está gebeurd. Gelukkig of helaas werkt het alleen voor sites gerangschikt op de eerste pagina van een zoekresultaat. Esquema del esquema de Pak je con recensies, calificaciones de 5 estrellas en foto. Het werkt magisch.

 1. Spion op je concurrenten

Stel een team op om concurrenten te beoordelen. Los sitios web de Probeer hun se han reunido con las herramientas de zoals Web CEO de la estrategia de análisis. Probeer erachter te komen:

 • Hoe ze rang voor de zoekwoorden die u zou kunnen gebruiken
 • Sleutel domeinen die ze terugkoppelen naar
 • Al hun activiteiten op sociale media
November 26, 2017